2009-10-02 15:33:38• hírek • Szatmar.ro

Székelyföldön a VSK

Az újonc gárda Csíkszeredán a Székelyudvarhely ellen játszik a következő fordulóban.

A Szatmárnémeti VSK férfi kosárlabda csapata Székelyföldön tölti a hétvége egy részét, pontosabban Csíkszeredán, mivel a Nemzeti Bajnokság negyedik fordulójában Székelyudvarhely vendégeként lép pályára.

A két csapat az idén már egyszer találkozott egymással, augusztusban, a Szatmárnémeti Kupán a vendégek 37-33 arányban nyerni tudtak. A SZHC a bajnokságot is jól kezdte, mivel legyőzte a Steauát (26-25) és a Brassót (37-28), míg a bajnoki címvédő Konstanca otthonában meglehetősen nagy arányú, 36-23-as vereséget szenvedett.

Jó hír a szatmári csapat háza tájáról, hogy a Dinamo elleni meccset kihagyó Savics és Vizsbovszkij egyaránt bevethető lesz szombaton. Előző esetében kiderült ugyanis, hogy a korábbi diagnózis téves volt és mégsem keletkezett vérömleny a koponyájában.

A csapattal kapcsolatos hír továbbá, hogy az ötödik fordulóban esedékes, Temesvár elleni bajnokira mégsem pénteken, hanem vasárnap 11 órától kerül sor.

„„A temesváriaknak is el kellett küldenem a kérvényt , hogy a szövetség által már korábban jóváhagyott péntek délután játsszunk, de a temesváriak azt válaszolták, hogy a két klub között nézetkülönbség van, és ők nem akarnak pénteken szerepeleni. Pedig én csak a Poli elnökével beszéltem, és nem volt semmi gond. Mindegy, akkor játszunk vasárnap, szerintem akkor is teltház lesz" - mondta Fógel László, a VSK elnöke.

Nemzeti Liga, 4. forduló, szombat:
Sékelyudvarhelyi HC-Szatmárnémeti VSK
Bákói Ştiinţa-Dinamo
Kolozsvári U Transilvania-Steaua
Resicabányai UCM-Medgidia CSM
Tg. Jiu-i Energia Pandurii-Nagybányai HC Minaur
Vasárnap: Temesvári Poli-Brassói RomCri
Suceavai Bucovina-Konstancai HCM (Digisport, 11.00).



Udvarhely ellen Csíkszeredán játszik a VSK


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: